تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان حمایت از بیماران چشمی آرپی و آدرس lpsk1348.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
<-PollItems->
خبرنامه وب سایت:
آمار وب سایت:
بازدید دیروز : 506
بازدید هفته : 1238
بازدید ماه : 6147
بازدید کل : 178593
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2
مسئول واحد کنترل و نظارت بر مواد غذایی شبکه بهداشت علی آباد گفت:آب معدنی طبیعی،آبی است که دارای املاح معدنی خاص و عناصر کمیاب است و از منابع طبیعی مانند چشمه به دست میآید.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از گروه دریافت خبر ایسنا،شهربانو زنگانه با بیان این مطلب افزود:ترکیبات آن در فصول مختلف سال ثبات نسبی داشته و تحت شرایطی که ویژگیهای آن تغییر نکند،جمعآوری و در نزدیکترین محل ممکن به سرچشمه آب،تحت شرایط بهداشتی خاص بسته بندی میشود.وی با اشاره به اینکه آب معدنی باید زلال و بدون ذرات معلق و عاری از بو و مزه نامطلوب باشد،ادامه داد:طعم و مزه آب معدنی طبیعی برحسب شرایط محلی و وجود گاز و املاح مختلف آن ممکن است متفاوت بوده،ولی بار میکروبی و میزان فلزات در آن باید دقیقا مطابق استاندارد باشد.زنگانه یادآورشد:بستهبندی آبهای معدنی، جزو مناسبترین و سالمترین نوع بسته بندیهاست و چنانچه بطریهای آب معدنی در شرایط عادی نگهداری شوند،خطری مصرفکننده را تهدید نمیکند،ولی نگهداری این بطریها در زیر نور آفتاب،یا یخ زدن آب در آنها برای سلامتی مضر است.وی در پایان تاکید کرد:این ظروف صرفاً برای نگهداری آب در درجه حرارت یخچال (0 تا 4 درجه سانتیگراد) طراحی شده بنابراین استفاده مداوم و همیشگی از آن ها توصیه نمیشود،زیرا نوشیدن آب از بطریهای پلاستیکی،خطر داخل شدن مواد شیمیایی سمی به درون بدن را تا 70 درصد افزایش میدهد.
نظرات شما عزیزان: